Forside
Os selv
Galleri
Gæstebog
Links
Login
 
Om os!

Vi er en lille familie på 4 mennesker og en "lille" hund.

Sanne er uddannet køkkenassistent(ernæringsassistent som det ellers hedder nu), og arbejder lige pt. I Tarm på Åkanden. Hun går hjemme lige pt. hun er på barsel, hun fødte en dejlig dreng den 22. maj han var 55 cm og 4150 gram, hun har lige forlænget sin barsel så nu skal hun først starte på arbejde igen, d. 19. januar, så bruger hun resten af sin barsel som en ugenlig fridag, det får hun nok også mest ud af.


Nadja bliver 3 år den 16. august så hun skal starte i børnehave d. 4. august, og det glæder hun sig rigtig meget til, også til at få madpakke med rugbrød og frugt, hun har ikke en dag hvor hun ikke snakker om at starte i "bornehave" som hun selv siger, hun var bare på besøg 1 time da hun skulle ned og se den, hun var kulsort fra top til tå, så vi ved hvad vi har i vente, men det kan jo så også være at hun bliver kørt træt på en anden måde, lige nu er hun den store i dagplejen, og det giver nok ikke de samme udfordringer som der var før, da andre store er begyndt i børnehave.


Alexander kommer så vores lille dreng til at hedde født den 22. maj 2008, det var ellers noget af en omgang 25,5 timer om at komme helt ud, så den der med at det går hurtigere anden gang passede ikke lige helt, men ud er han så jo endelig kommet, men der er ikke så meget at sige om ham endnu, han spiser og sover bare, men er begyndt at ville rulle sig om på siden, og det er lykkes et par gange nu, men han var kun 14. dage gammel, så det var lige tidlig nok.

 

Ryan er lige blevet færdig med sin uddannelse som Lager- og transportoperatør med valgfag som logistk, det blev han så her den 29 februar, efter det har han været ansat hos Garant i skjern, men skiftede så til Hydra Grene, pga. han selv kan bestemme hvornår han begynder på arbejde, bare til kommer til at passe med de timer han skal have. Han har så også til stor misundelse af sin kone købt sig en motorcykel, det er som hun siger så er hun den enste der ikke kan komme nogen steder, for vi har jo ikke bil. Jeg har stadigvæk en hobby jeg har fået, sammen med nogle kammerater har vi startet en klub RC-Spjald, der er vi begyndt at køre med nitrobiler, det er sgu meget skæg, men alt det kan i læse meget mere om på den hjemmeside som der er blevet lavet.


Og sidst men ikke mindst så har vi jo en "lille" hund, det er en blandings hund hvor moren er en rottweiler og faren er labradorer, han har alle aftegninger fra en rottweiler men sindet fra labradoren, han blev født den 28. oktober 2003, så han er en meget ung og energisk, sammen med de 2 børn så er jeg ret sikker på at der nok skal komme lidt ballade.

Vi bor alle 5 lige nu i en lille by som hedder Skjern, som lige er blevet en del Ringkøbing-Skjern kommune, efter alt det der sammenlægning. vi bor i en meget lille lejlighed, hvor der kun er 1 værelse, men har været på udkig efter noget andet, meldt os ind i boligselskab i byen, men der er ikke sket noget, det er godt og vel 1 1/2 år siden, vi har ikke hørt noget fra dem siden vi har fået en regning og har betalt.

Det er i dag:

kl. er